Rychlá a jednoduchá jídla




Jsou dny, kdy nikdo nechce trávit čas u plotny, ale raději s přáteli a rodinou. Každý z nás občas tápe a neví, co narychlo připravit. Celá rodina křičí, že mají hlad, ale inspirace vám chybí? Rychlé večeře či obědy zvládnete připravit, i když vaření nechcete obětovat moře času. V kuchyni můžete vytvořit pravé skvosty a s rychlými a jednoduchými recepty nejen na obědy a večeře budete slavit zaručený úspěch.


Když chcete pro rodinu nebo přátele uvařit večeři ve všední den, víc než hodinu na přípravu jídla věnovat nemůžete. Základem rychlého vaření je vybavená spíž a kvalitní suroviny. Zaměřte se zejména na kvalitní rýži a těstoviny.


Pokud chcete například připravit rychlou večeři, můžete si vybrat zeleninový salát, který můžete obohatit o luštěniny z konzervy, sýr, vejce nebo rybí maso. Skvělé jsou také těstoviny se zeleninou, rychlými omáčkami nebo třeba s krevetami, které potřebují jen krátký čas přípravy. Pokud si chcete pochutnat na mase, jistotou je kuřecí maso bez kosti. Skvělou variantou jsou také vejce. Sázená vejce na podušce ze zeleniny nebo fazolí z konzervy.

© 2009 - 2024 Kucharka.vtipalek.net